USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osmaneli’de Regaip Kandili dualarla idrak edildi

Osmaneli’de Regaip Kandili dualarla idrak edildi
12-01-2024 00:10
Google News

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Regaip Kandili dolayısıyla camilerde programlar düzenlendi.


Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili münasebetiyle Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca İlçe Müftülüğü personeli tarafından Rüstem Paşa Camii’nde bir program düzenlendi. Camilerde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu, çeşitli ikramlarda bulunuldu. Müftü Recep Işıldar, Regaip gecesinin müjdeleyici ve Müslümanlar için çok önemli bir gece olduğunu söyledi. Işıldar, "Miracı müjdeleniyor, beraatı müjdeleniyor, daha sonra ramazan müjdeleniyor. Ramazan ise Kadir Gecesi’ni müjdeliyor. Bin geceden daha hayırlı bir gece Kadir Gecesi. Bol bol dua ve ibadet etmeliyiz. Çünkü dünyamız, ahretin tarlasıdır. Bu nedenle bizim için özellikle üç aylar çok önemli" dedi.


Ayşe Göllü Camii’nde, Gazze’ye yönelik saldırıların durması ve bölgede yeniden huzurun tahsis edilmesi için, hayatını kaybeden Filistinliler ve tüm şehitler için dualar edildi.


Düzenlenen programa Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında Kaymakam Ünal ve Belediye Başkanı Şahin vatandaşların kandillerini kutladı. Program sonunda vatandaşlara irmik helvası ikram edildi


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?