USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Osman Nuri Kabaktepe: 14 Mayıs, Türkiye’nin olmasıyla solması arasında bir seçim

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için slogan önerisinde bulunarak “14 Mayıs, Türkiye’nin olmasıyla solması arasında bir seçim sloganı da koyabiliriz.' dedi.

Osman Nuri Kabaktepe: 14 Mayıs, Türkiye’nin olmasıyla solması arasında bir seçim
25-04-2023 19:39
Google News

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bayrampaşa’da Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Mega Center’da vatandaşlarla buluştu. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için slogan önerisini söyleyen Kabaktepe, “14 Mayıs, Türkiye’nin olmasıyla solması arasında bir seçim sloganı da koyabiliriz.

Türkiye’nin olması için gayret edenler var. Solması için gayret edenler var” dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 14 Mayıs seçimine doğru saha çalışmalarına Bayrampaşa ilçesinde devam etti. İlk olarak ‘Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret gerçekleştiren Kabaktepe, dernekte bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Programının sonunda Mega Center’da esnafla buluşan Kabaktepe’ye, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Ahmet Bilal Kıymaz ve Kemal Oğuz Kıdil eşlik etti.

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi “Evinize hoş geldiniz” diyerek karşılayan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Adnan Şahinler, “Bizi her zaman desteklediniz. Etkinliklerimizde bizimle beraber oldunuz. Rumeli camiası adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MÜHRÜ DOĞRU YERE BASMANIZI SİZDEN RICA EDİYORUM”

Rumeli camiasından AK Parti’ye destek isteyen Şahinler, “Lütfen, rica ediyorum. Elinizi kalbinize koyun. Ona göre çocuklarınızın geleceğini düşünerek ikinci yüzyılda yine gönlünüzden geçeni yapın. Mührü doğru yere basmanızı sizden rica ediyorum. Çünkü bu çok önemli bir seçim” diye konuştu.

“TÜRKIYE’NİN OLMASI İÇİN VE SOLMASI İÇİN GAYRET EDENLER VAR”

Seçimler hakkında konuşan Osman Nuri Kabaktepe, “Önümüzde bir tercihimiz var. İl başkanı olarak şunu söylüyorum. 14 Mayıs Türkiye’nin olmasıyla solması arasında sloganı da koyabiliriz. Türkiye’nin olması için gayret edenler var. Solması için gayret edenler var. Partilerden bağımsız söylüyorum. Koskoca bir gemi yapmışız. ‘O gemiye ne gerek var?’ diyen insanlar var. Bu memlekette bombalar patlamıyorsa terör saldırıları olmuyorsa Suriye’de ve Irak’ta yaptığımız operasyonlara mecburuz. Birisi çıkıyor diyor ki; ‘Askerimizin Suriye ve Irak’ta ne işi var? Biz gelir gelmez o askerleri oradan çekeceğiz’. Birisi diyor, ‘Tayyip Erdoğan’ın yaptığı yatırımlar israftır. Ben söylüyorum. Ya ‘israf’ kelimesinin sözlükteki karşılığını bilmiyorsun ya da bu memleketin gelişmesini istemiyorsun. Havaalanı, köprüler, hastaneler, yollar mı israf? 80 ile üniversite açılmış. Onlar mı israf?” şeklinde konuştu.

“BAYRAĞIMIZIN İLELEBET GÖNDERDE KALMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Rumelilere seslenen Kabaktepe, “İstanbul’un güzelliği de iyiliği de bizim Saraybosna’yı, Üsküp’ü, Arnavutluk’u, Manastır’ı, Selanik’i unutmamızla doğru orantılıdır. Tarih ve kimlik insanın hem geçmişi hem de bugünüyle barışmasıyla doğru orantılıdır. Biz bugün böyle bir ana vatan içerisinde Türkiye’nin kuzeyinde, güneyinde, batısında ve doğusundaki Evlad-ı Fatihanlar olarak bir araya geldik. Hem oradaki akrabalarımızı, komşularımızı unutmayacağız. Hem de ana vatanımızda bayrağımızın ilelebet gönderde kalması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“BIZ RUMELİLİ HEMŞERİLERİMİZLE BERABER BU YOLA DEVAM EDİYORUZ”

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz, Rumelili hemşerilerimizle beraber bu yola devam ediyoruz. Etmeye de mecburuz. Bunun başka çıkar yolu yok. Bugün burada Rumeli’yi temsil edecek olan milletvekili adaylarımız inşallah hem Bayrampaşa’yı, hem Rumeli’yi, hem de 2’nci bölgeyi temsil edecekler. Burada iki tane adayımız var. Ben biliyorum ki; Rumeli coğrafyası, dünya lideri Cumhurbaşkanımızla beraber ilk günden bugüne kadar maddi ve manevi desteklerle birlikte orada bulunan başta Boşnak, Arnavut ve Türk kardeşlerimizin dimdik ayakta durmalarına sebebiyet verdi. Yapmış olduğu anlaşmalarla ve yapmış olduğu yatırımlarla Türkiye Cumhuriyeti, Rumeli ile nasıl bir köprü görevi görmüş ise bu milletvekillerimiz de inşallah Bayrampaşa ve Rumeli coğrafyasıyla Türkiye’yi bir köprü olarak temsil edeceklerdir” dedi.

“BİR SOĞANA, BİR PATATESE BU ÜLKEYI DEĞİŞTİRECEK MİYİZ?”

Mega Center Site Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Altınkılıç, “Bu, yüzyılın seçimidir. Ülkemizin tarafında mı olacağız, yoksa gerçekten işin ehli olmayan insanlara ülkeyi bu kadar kazanımlardan sonra bırakacak mıyız? Bir soğana, bir patatese bu ülkeyi değiştirecek miyiz? Bu çok önemli. Onun için herkes bir arkadaşıyla görüşecek” dedi.

“SAVUNMA SANAYİNDE TEKERLEĞINI YAPAMAYAN BIR ÜLKEDEN UÇAĞINI YAPAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİK””

Mega Center ziyaretinde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “20 yıl içerisinde Türkiye’de 2 bin dolarlardan 10 bin dolarlara çıkan bir gelire sahip olduk. 30 milyardan 250 milyarlara çıkan dış ticaret hacmine sahip olduk. 150 milyardan 1 trilyona giden bir ticaret hacmine sahip olduk. Savunma sanayinde tekerleğini yapamayan bir ülkeden bugün uçağını yapan bir ülke haline geldik” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?