USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

OSB Başkanı Şimşek: “Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz”

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

OSB Başkanı Şimşek: “Büyük Zafer’in 101’inci yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz”
29-08-2023 13:34
29-08-2023 13:39
GAZİANTEP
Google News

30 Ağustos’un Türk milleti için ulusal ve tarihi açıdan büyük bir öneme sahip olan bir milli bayram olduğunu belirten Başkan Şimşek,  “Bu bayram, Türk Kurtuluş Savaşı'nın en önemli dönüm noktalarından birini temsil eder ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda bir milat oluşturur. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını ortaya koyan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.
Gaziantep OSB Başkanı Şimşek, açıklamasına şöyle devam etti: “30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında topraklarımızı işgalci güçlerden kurtardığı günün 101. yıldönümüdür.  Tarihin her döneminde hür ve bağımsız yaşamış olan milletimizin vatan topraklarını koruma ve savunma kararlılığının bir sonucu olan 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna giden yoldaki en önemli kilometre taşlarından birisidir.  Bizlere düşen görev, atalarımızdan bize kalan en değerli miras olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ekonomide, sanatta, bilim ve teknolojide, kısacası hayatın her alanında dünya milletleri arasında hak ettiği yere getirmek için hiç yorulmadan çalışmaktır. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken, vatan toprakları için canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?