USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi Okullara Renk Katıyor

Şehitkamil Belediyesi, ‘Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi’ etkinliği kapsamında Olcay Külah Anaokulu öğrencilerini, geleneksel oyunlar ve spor etkinliklerinde bir araya getirdi. Renkli organizasyonda, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminde oyun ve sporun önemine dikkat çekildi.

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi Okullara Renk Katıyor
20-09-2023 14:15
20-09-2023 14:19
GAZİANTEP
Google News

Çocuklara, oyun yoluyla öğrenme ve gelişme fırsatları sunan Şehitkamil Belediyesi,  Olcay Külah Anaokulunda öğrenim gören minikleri, Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi etkinlikleri çerçevesinde; beceri koordinasyon parkuru, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama etkinliği, eğitsel oyunlar, branşa özgü yetenek taramaları, duyusal-işitsel testler, refleks oyunları ve akıl-zeka oyunlarıyla buluşturdu. Organizasyonda; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Okulun Kurucusu Olcay Külah ile Millî Eğitim camiasından çok sayıda idareci ve öğretmen, minik öğrencilere birbirinden keyifli oyunlarda eşlik ettiler.

GELİŞİMLERİNİ DESTEKLEMEK ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA

Etkinlik sırasında çocuklarla bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başarıyla yürütülen projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar çocuklarımızın motor becerilerini, sosyal iletişimlerini ve problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak, gelişmelerini desteklemek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında oldu. Oyunlar ve spor etkinlikleri, özellikle küçük yaştaki öğrencilerimizin okula keyifli bir şekilde gelmeleri için önemli bir yol. Etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm kurumlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN BÜYÜK BİR ÇABA VAR

Şehitkamil İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, gerçekleştirilen faaliyetlerin ardından yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin çocukların okul öncesi dönemlerinde önemli bir rol oynadığının altını çizdi. İlçe Millî Eğitim Müdürü Yağcı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi’nde yürütülen çalışmalar, çocuklarımızın zekâ gelişimi, motor becerileri ve sosyal yetenekleri üzerinde olumlu etkiler sağlıyor. Bu tür faaliyetler, çocukların okul öncesi dönemlerinde önemli bir rol oynuyor. Şehitkamil Belediyesi'nin çocuklarımızın mutluluğu için çok büyük çabaları var. Bu nedenle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve kıymetli ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?