USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ömer Faruk Beyaz, Süper Lig'e dönebilir

Tüm Spor - Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen daha sonra Avrupa hayali için bedelsiz Stuttgart'a transfer olan 19 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz, Hatayspor'la anlaşmaya çok yaklaştı.

Ömer Faruk Beyaz, Süper Lig'e dönebilir
31-07-2023 11:11
Google News

Geçtiğimiz sezon 6 Şubat tarihinde yaşanan merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Gaziantep FK ile Süper Lig'den çekilen Hatayspor, Volkan Demirel yönetiminde lige dönmeyi hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosuna takviyeler yapmaya devam eden bordo-beyazlı ekip, sürpriz bir isme imza attırmak için gün sayıyor.

Ömer Faruk Beyaz ile görüşülüyor

Hatay yerel medyasından Mustafa Dilek'in haberine göre; Hatayspor, Fenerbahçe altyapısında yetişip Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz ile anlaşmaya çok yakın.

Volkan Demirel detayı

Volkan Demirel ile Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yaptığı dönemde çalışma fırsatı yakalayan Ömer Faruk Beyaz, 2020 yılında Trabzonspor'a karşı oynanan kupa maçının 87. dakikasında Garry Rodrigues'in yerine oyuna girerek sarı-lacivertli forma ile ilk resmi maçına çıkmıştı.

Bedelsiz Stuttgart'a gitti

Sarı-lacivertliler ile o dönem yeni sözleşme yapmayan ve Avrupa'ya gitme hayaliyle kulübüne rest çeken Ömer Faruk, Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Genç orta saha, burada geçen günlerinde bir türlü beklenen çıkışı yapamadı ve Bundesliga 2 takımlarından Magdeburg'a kiralandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?