USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ölüm, gelin ile damadı teğet geçti!

Gaziantep’te otomobilleriyle ormanlık bir bölgede fotograf çekmeye giden gelin ve damat kaza geçirdi. Çiceği burnunda çift tanınmaz hale gelen araçta burunları bile kanamadan kurtuldu.

Ölüm, gelin ile damadı teğet geçti!
20-06-2016 10:03
Google News
Burç yolunun 3. kilometresinde meydana gelen olayda düğün fotoğrafı çekmek için Velic Kır Evleri istikametine doğru giden Fahri ve Sibel İnceçelikli çifti karşı istikametten gelen ve direksiyon hakimiyetini kaybeden bir minibüsle  kafa kafaya çarpıştı. Kazaya tanıklık eden diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

’"

Araca sıkışan gelin ve damat itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Meydana gelen korkunç kazada  çiceği burnunda çift burunları bile kanamadan kurtuldu. Kazanın panik ve endişesi atlatan İnceçelikli çifti yaşanan kazayı talihsizlik olarak nitelendirirken yaşanan olumsuzlukların düğünlerine gölge düşürmeyeceğini her şeye rağmen evleneceklerini belirtti. Kazayı yara almadan atlatan gelin ve damat yakınlarının araçlarıyla düğün fotoğrafı çekmek için yola koyuldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?