USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Okey masasındaki 40 TL'lik hesap ortalığı karıştırdı!

Fatih'te bir kıraathanede okey oynayan Avni T. ile Erkan Ç. arasında çıkan 40 liralık 'hesap ödeme' kavgasında, Avni T., Erkan Ç.'yi tabancayla yaraladı.

Okey masasındaki 40 TL'lik hesap ortalığı karıştırdı!
05-08-2023 10:09
Google News

Erkan Ç.'yi tabancayla yaralayan Avni T., çevredeki bir binaya kaçtı. Olay sonrası yaralı Erkan Ç.'nin yakınları Avni A.'nın sığındığı bina önünde toplanıp linç etmek istedi.

Olay, saat 21.30 sıralarında Derviş Ali Mahallesi, Draman Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. İddiaya göre, okey oynayan Avni T. ile Erkan Ç. arasında 40 lira tutan hesap nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce Avni T., üzerinde bulunan tabancasıyla Erkan Ç.'ye ateş edip çevredeki bir binaya kaçtı. Olayı gören kıraathanedeki diğer vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Erkan Ç. ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Bu sırada, olayı duyan yaralının yakınları Avni T.'nin kaçtığı binanın önünde toplanarak linç etmek istedi. Kalabalık grup polis ekipleri tarafından kısa sürede dağıtılırken, Avni T., polis ekipleri tarafından binadan çıkarılarak gözaltına alındı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?