USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan Devler Ligi sözleri! "Korkularım var"

Tüm Spor - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Grup kuraları için korkularım var, bir önceki tecrübemden dolayı. Başakşehir'deyken PSG, Manchester United ve Leipzig çekmiştik. İnşallah bu sefer öyle olmaz." dedi.

Okan Buruk'tan Devler Ligi sözleri!
30-08-2023 01:39
Google News

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, Norveç ekibi Molde'yi konuk etti. Rams Park'ta oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 1-0 kazandı.

"Rakip kalede doğru işler yapamadık"

"Şampiyonlar Ligi'nde olmak, bizim geçen seneden kurduğumuz bir hayaldi. Playofftan katıldık, 2 ön eleme geçildi. 15 yıldır kimse bunu başarmamıştı. Bunu başardığımız için sevinçliyiz. İki maçın hikayesi de oyun olarak muhteşem değil ama belli yerlerde, belli işleri daha iyi yaptık. Çok zor bir rakibe karşı oynadık, çok hareketli, çok pozisyon değiştiren... Top bizdeyken 5-3-2 beklediler. Devre arasında oyuncularıma topun bizde kalması gerektiğini söyledim. Golü yedikten sonra birçok pozisyon geldi. Rakip kalede doğru işler yapamadık. Yapabilsek işimiz daha kolay olacaktı."

"Midtsjö'nün gitme durumu var"

"Tam kadro değiliz. İki tane kanat oyuncumuz bizle beraber değil. Yunus'u verdik geçen hafta. Yunus maçtan sonra da 'Gideceğim' diye şey yaptı. Oyunun devamında kanat oyuncusu alamadım. Midtsjö'nün gitme durumu var. İlk maçta oynadı, kadroya alamadım. Sakatlığı vardı. Çok böyle yüzde 100 halimizle burada olmadık. Geç gelenler var. Tete, ilk kez 11'de başladı. Rakibimiz, bize göre çok hazırdı. Çok da dinamik bir takım. Bize göre oyun içerisinde oyuna çıkış hızları fazlaydı. Hep doğru tercihleri yaptılar. En iyi durumumuzda olmamamıza rağmen Şampiyonlar Ligi'nde olmak önemli. Bazen baskı da çok fazlaydı, özellikle ikinci yarıda. Kendi üzerimizdeki baskıdan top kayıpları da yaptık. 1-1'den sonra takımda skoru koruma baskısı da vardı. 1-2 iyi şey yapsa... Hiç iyi şeyler yapmadık. Bir türlü orada pozisyonu bitiremedik, sonlandıramadık, ikinci golü atamadık. Onlar 1-1'den sonra iştahlandı, biz korku içerisinde olduk ama kazanarak bitirdik. 2 maçı da kazandık, bu önemli. Bundan sonra Gaziantep maçını atlatıp eylül ayındaki milli araya girmek istiyoruz. Ondan sonra daha geniş kadromuz olacak. Bunun yanında transferler de olacak."

"Her şeyin farkındayız"

"Her şeyin farkındayız, ne kadar iyiyiz ne kadar kötüyüz. Önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne girmekti."

"Grup kuraları için korkularım var"

"Grup kuraları için korkularım var, bir önceki tecrübemden dolayı. Başakşehir'deyken PSG, Manchester United ve Leipzig çekmiştik. İnşallah bu sefer öyle olmaz. Kim çıkarsa çıksın en iyisini yapmaya çalışacağız. Beklentilerimiz, isteklerimiz var ama her takım çok değerli. Türk takımları için en kolayını çeksen bile çıkamadığın oluyor."

"Mauro Icardi'de bir sinir sıkışması var"

"Mauro Icardi'de bir sinir sıkışması var, bir darbe aldı. İkinci yarı çıkarken 10-15 dakika sonra çıkar diyorduk, ancak oynamak istediğini söyledi. Sahada olması önemli. Birçok topu tutup servis etti. Net pozisyon ona gelmedi ama oyunun bir parçasıydı. Sahada olması bile bizim için değerli."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?