USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

OIC-AC Başkan Yardımcısı Khalawi, OIC-AC Sekretaryasını ziyaret etti

OIC-AC Başkan Yardımcısı Khalawi, OIC-AC Sekretaryasını ziyaret etti
09-01-2024 13:09
Google News

İslam İşbirliği Teşkilatı Tahkim Merkezi (OIC-AC) Başkan Yardımcısı ve İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Genel Sekreteri Yousef Khalawi ve beraberindeki heyet, OIC-AC Sekretaryasını ziyaret etti.


İslam İşbirliği Teşkilatı Tahkim Merkezi (OIC-AC) Başkan Yardımcısı ve İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Genel Sekreteri Yousef Khalawi, ICCIA Holding Genel Müdürü Dr. Mohamed Ibrahim ve ICCIA İş Geliştirme Müdürü Ahmed Mohamed’den oluşan heyet, 4-8 Ocak 2024 tarihleri arasında OIC-AC Sekretaryasını ziyaret etti.


Ziyarette İslam İşbirliği Teşkilatı bünyesinde kurulmuş bulunan ilk ve tek uluslararası alternatif uyuşmazlık çözüm merkezi olan OIC-AC ile 57 OIC üye ülkesinin tamamının özel sektörlerinin tek temsilcisi ICCIA arasındaki ikili işbirliğinin geliştirilip çeşitlendirilmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.


OIC-AC Başkan Yardımcısı ve ICCIA Genel Sekreteri Khalawi, Türkiye Cumhurbaşkanı ve OIC Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 39’uncu İSEDAK Bakanlar Toplantısı’nda yaptığı açılış konuşmasında OIC-AC’nin yatırım ve ticari uyuşmazlıkların çözümünde önemli bir adres olması için İSEDAK üyesi ülkelerin desteğini çok kıymetli bulduklarını kaydettiğini hatırlattı.


Khalawi, ICCIA olarak kuruluş hazırlıkları aşamasından bu yana OIC-AC’ye göstermekte oldukları desteğin bundan sonra da süreceğini kaydetti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?