USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Oğlu tarafından vurulan kadın 54 günlük yaşam savaşını kaybetti

Adana’da oğlu tarafından başından tabancayla vurulan kadın 54 günlük yaşam savaşını kaybetti. Olayı gerçekleştiren şüpheli karısını da öldürürken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Oğlu tarafından vurulan kadın 54 günlük yaşam savaşını kaybetti
19-01-2024 13:16
19-01-2024 13:18
ADANA
Google News

Olay, 26 Kasım 2023 tarihnde Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nurettin Kaya (40) karşısındaki evde oturan annesi Fahriye Kaya’nın (54) yanına eşi Halime Kaya (44) ile birlikte gitti. Eşi ve annesiyle mutfağa giren Nurettin Kaya, bir anda tabancayı çıkarttı. Ardından Nurettin Kaya, annesi Fahriye ve karısı Halime’yi başlarından vurdu. Fahriye ve Halime kanlar içerisinde yere yığılırken Nurettin Kaya kaçtı. Komşularının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Halime’nin olay yerinde öldüğünü tespit ederken ağır yaralı Fahriye Kaya da çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Başından vurulan Fahriye Kaya tedavi altına alındı.
“Parkta suç aletiyle yakalandı”
Cinayet Büro Amirliğine bağlı polisler şüpheli Nurettin Kaya’nın peşine düştü. Olaydan kısa süre sonra Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde bir parkta oturan Nurettin Kaya suç aleti olan tabancayla birlikte kıskıvrak yakalandı.
“Hak ettiler, pişman değilim”
Şüpheli Nurettin Kaya’nın emniyetteki ifadesinde, ” Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler, pişman değilim” demesi dikkat çekti.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk olan Nurettin Kaya çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
54 günlük yaşam savaşı çeken Fahriye Kaya, gece saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?