USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Oğlu canice katledilen yazardan çağrı! "Başka hiçbir ceza yüreğimi ferahlatmaz"

Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar, canice katledilen 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar'ın ölümüne ilişkin Twitter hesabından çağrıda bulundu.

Oğlu canice katledilen yazardan çağrı!
16-07-2023 17:39
Google News

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde dondurucuda parçalanmış halde bulunan cesedin, gazeteci yazar Mustafa Kasadar'ın oğlu 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar'a ait olduğu ortaya çıkmış ve katil tutuklanmıştı. Acılı baba Kasadar, konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Oğlumu öldürüp parçalara ayıran cani tutuklandı. Ama neye yarar? Benim dünya güzeli oğlum toprak altında çürürken bu caniyi devlet benden aldığı vergilerle besleyecek, palazlandıracak. Bu bir zulümdür. " diyen Kasadar, "Bu cani için idam ve kısas istiyorum. Başka hiçbir ceza yüreğimi ferahlatmaz." ifadelerini kullandı.

Kasadar, paylaşımında Bakara Suresi'nin "Ey akıl sahipleri! Sizin için kısasta hayat vardır. Umulur ki böylece hem öldürmekten hem de öldürülmekten korunursunuz." şeklindeki 179. ayetine de yer verdi.

Oğlumu öldürüp parçalara ayıran cani tutuklandı. Ama neye yarar?Benim dünya güzeli oğlum toprak altında çürürken bu caniyi devlet benden aldığı vergilerle besleyecek, palazladıracak Bu bir zulümdür.
Bu cani için idam ve kısas istiyorum. Başka hiç bir ceza yüreğimi ferahlatmaz. pic.twitter.com/DIrW2ZuQSB

Mustafa KASADAR (@Mustafakasadar) July 16, 2023
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?