USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

OECD ŞAMPİYON BAŞKAN ŞAHİN, GBC'Yİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt’u ziyaret etti.

OECD ŞAMPİYON BAŞKAN ŞAHİN, GBC'Yİ ZİYARET ETTİ
15-06-2021 19:50
15-06-2021 20:38
Google News
 

Son dönemde OECD Şampiyon Belediye Başkanları arasına katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Mega Haber Genel Koordinatörü Arif Kurt’u makamında ziyaret etti.  Ziyarette Fatma Şahin ve ekibinin yanı sıra Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ile Türk ve Suriyeli basın mensupları yer aldı.

 

Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep gündemine dair merak edilen soruları Başkan Şahin’e yöneltti. Gaziantep’in ulaşım sorununa değinen yönetim kurulu üyeleri ulaşım konusu dahil yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamalarda; “Biz size teşekkürlerimizi sunmaya geldik, Arif Kurt başkanımıza ve bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza bu teşekkürü sunuyoruz. Hakikaten dünya çok zor bir dönemden geçiyor ve hala geçmekte. Bizlerin hem ülke açısından hem şehir açısından en az zararla buradan çıkmamız çok önemli. Her alanda mücadelede birbirimizi anlamamız çok önemliydi. Hamdolsun sizlerin çok yüksek desteğiyle bu durumları atlatıyoruz. Bu sebepten dolayı bugün sizleri ziyaret edip, birlik olmaya geldik. Bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt ise; “Bizde memleket için, ülkemiz için ve özellikle bizler için yaptıklarınız için çok teşekkür ediyoruz sayın bakanım, sizden önce yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile konuştuk, siz sadece bir siyasetçi değil, bu şehrin ve ülkenin rol modelisiniz, nazik ziyaretlerinizden dolayı bizler teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

Fatma Şahin konuşmasının devamında; “Bizler sizlere çok müteşekkiriz, halkımızın doğru bilgi almasını, halktan gelen taleplerin bize iletilmesi, burada interaktif bir köprüde sizlerin çok büyük emeği katkısı var.” diyerekten ifade etti.

 

Yapılan görüşmelerin ardından nazik ziyaretleri için Fatma Şahin’e teşekkür eden Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, günün anısına Fatma Şahin’e Ay Yıldızlı plaket takdim etti.






 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?