USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

O iddialara jet yalanlama!

Royal Halı ile yollarını ayıran Gaziantep Basketbol Takımı, yeni sezon için sponsor arayışlarını sürdürürken, iki üç firma ile temasa geçildiği öğrenildi.

O iddialara jet yalanlama!
24-06-2016 16:18
Google News
Royal Halı ile yollarını ayıran Gaziantep Basketbol Takımı, yeni sezon için sponsor arayışlarını sürdürürken, iki üç firma ile temasa geçildiği öğrenildi. Öte yandan haber sitelerinde çıkan Türk Telekom’un, sponsorsuz kalan Gaziantep Basketbol’un haklarını almak istediği haberlerinin ise gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

CiDDi TEKLiFLER VAR

Ulusal haber sitelerine düşen Türk Telekom’un, Gaziantep Basketbol’un haklarını satın alınacağı yönünde haberlerin gerçeği yansıtmadığı kulübe yakın kişiler  tarafından yalanlandı. Öte yandan Gaziantep’ten hiç bir firma ve kuruluşun şuana kadar resmi bir girişimde bulunmadığı öğrenilirken, özellikle şehir dışından Gaziantep Basketbol’a  çok ciddi talipler olduğu öğrenildi. Gaziantep Basketbol’un önümüzdeki sezon Avrupa’da mücadele edecek olması Gaziantep dışındaki firma ve kuruluşların da iştahını kabartıyor.

Öte yandan sponsor bilmecesinin en yakın zamanda çözülerek yeni sezon için çalışmalara bir an önce başlanacağı öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?