USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

NTO Başkanı Özyurt “Enerji İndirimi Sanayicilerimize Nefes Aldıracak”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nisan ayından itibaren elektrikte tüm abone gruplarında yüzde 15, sanayicilerin kullandığı doğal gaz tarifesinde yüzde 20 indirim yapılacağını bildirdi.

NTO Başkanı Özyurt “Enerji İndirimi Sanayicilerimize Nefes Aldıracak”
30-03-2023 11:35
30-03-2023 11:41
GAZİANTEP
Google News
Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Enerjiye yapılan bu indirimler rekabetçiliğimizi arttıracak ve sanayicilerimize nefes aldıracaktır.” dedi.

Açıklanan elektrik ve doğal gaz indirimlerini memnuniyetle karşıladıklarını belirten NTO Başkanı Mehmet Özyurt şunları ifade etti: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte üst düzey yöneticiler ile yapılan toplantılarda sürekli dile getirdiğimiz enerji indirimi talebimiz karşılık bulmuştur. İmalat sürecinde en çok kullanılan enerji kaynakları doğalgaz ve elektriktir. Yapılan bu hamle ürünlerimizi daha uyguna üretmemizi sağlayacak ve ülkemizde enflasyonun düşmesine ciddi bir etkisi olacaktır. Bunun yanı sıra global piyasada rekabet edebilme şansımız artacak ve daha fazla üretim yapma imkanımız olacaktır. Bunun sonucunda ülkemizde üretim ve istihdam artacak enflasyonumuzun zaman içerisinde düşmesini katkı sağlayacaktır. Sanayici ve üreticinin sesine kulak vererek üzerimizdeki yükü hafifleten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?