USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nef Yatırım Sohbetleri'nin ilki Gaziantep'te gerçekleşti

Ekonomi gazetesi ve NEF iş birliğinde düzenlenen NEF Yatırım Sohbetleri'nin ilki Gaziantep'te gerçekleştirildi. Programa NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, NEF arsaların gelecekteki önemi ve inşaat sektörünün durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nef Yatırım Sohbetleri'nin ilki Gaziantep'te gerçekleşti
08-12-2023 10:23
08-12-2023 10:27
GAZİANTEP
Google News

NEF Yatırım Sohbetleri’nin ilki Gaziantep’te düzenlendi. Programa NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar, TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Özatay, Finans Danışmanı Ali Ağaoğlu, Gaziantep 27.Dönem Milletvekili Nejat Koçer, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymuri GTO Başkan Yardımcısı Taner Özdurak, Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Aslı Tezel, GAGİAD Başkanı Cihan Koçer ve davetliler katıldı.

Türkiye Ekonomisi Normale Döner Mi?

NEF Yatırım Sohbetlerinin ilk oturumunda Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz ve TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Özatay, ‘’2024 yılında Dünya ve Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor?’’ konusunu ele aldı.  Oturumda, katılımcılar, Türkiye ekonomisinde normalleşmenin mümkün olup olmadığıyla ilgili sorular yöneltti. Özatay ise bu soruları yanıtladı.

İnşaat Sektöründe Arsa Yatırımına Dönüş Yaşanabilir

Oturumun ikinci bölümünde NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ve Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar Gayrimenkul Sektöründe Dönüşüm ve Yeni Trendleri ele aldı. Oturumda soruları yanıtlayan NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat sektöründe orta vadede arsa yatırımlarına dönüş olabileceğini kaydetti.

Beklentiler Masada…

Yatırım Sohbetlerinin son bölümünde ise Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Finans Danışmanı Ali Ağaoğlu, Piyasalarda Gelişmeler ve Beklentiler konusunda bilgiler verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?