USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ELİF AZRA'YI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ELİF AZRA'YI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN TAHMAZOĞLU ELİF AZRA'YI YALNIZ BIRAKMADI
03-06-2025 10:24
03-06-2025 10:25
GAZİANTEP
Google News

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kalp kanseriyle mücadele eden 5 yaşındaki Elif Azra için 'Elif Azra'ya Umut Ol' sloganıyla düzenlenen moral etkinliğinde balon uçurarak minik Azra'ya destek oldu.

 

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi önünde düzenlenen etkinliğe katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu minik Azra ve onun gibi birçok hastalığı desteklendi. Çocuklara destek vermek amacıyla gökyüzüne pembe renkli umut balonları bırakıldı. Katılımcılar, Elif Azra'nın en sevdiği renk olan pembeye vurgu yapmak için alana pembe ayrıntılarla geldi.

 

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da etkinliğin kendisini duygulandırdığını belirterek, "Elif Azra'nın saatleri ile hiç tanınmayan insanların bir araya gelmesini çok olaylar. Vatandaşlarımızın ellerinde balonlarla Elif Azra'ya ve tüm sağlık durumları için burada toplandık. Katılan herkese veriyorum." diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?