USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞAHİNBEY'DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

ŞAHİNBEY'DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

ŞAHİNBEY'DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
03-06-2025 09:27
03-06-2025 09:29
GAZİANTEP
Google News

Şahinbey Belediyesi Kurban Bayramı'nda sağlıklı ve hijyenik birleştirilmiş kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirlendi.

 

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Şahinbey Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, ilçe çapında 5 yerde kurbanlık satış yeri, 15 yerde ise kurban kesim noktası belirlendi.

 

EKİPLERİMİZ SATIŞ SÜRESİNCE GÖREV YAPACAK

Satıcı ve alıcıların temiz bir modellik kurbanlık alışverişini yapması için kurbanlık hayvan satış noktalarını temizleyen ekipler, satış süreci boyunca da denetim yaparak finansal temiz kalma sağlanması.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, "Kurbanlık hayvan satışı ve kurban kesim alanlarımız belirlenmiş durumda. Öncelikle kurban satış alanları ve çevresini temizleyerek, kullanım için hazır hale getirdik. Kurban Bayramı'nda da makinelerimiz aralıklarla aralıksız sürdürecek" dedi.

 

KURBAN SATIŞ YERLERİ

Bu yıl ki kurban satış noktaları; Geylani Mahallesi 77 Nolu Cadde üzeri, Dumlupınar Mahallesi Yeşilvadi Bulvarı ile 100. Yıl Bulvarı kesişimi, Şahintepe Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Şahinbey Parkı yanı, Yedi Tepe Mahallesi 43 Nolu Cadde Deniz Semt Pazarı Karşısı, Akkent Mahallesi 12 nolu Cadde Hasan Şazeli Cami önü olarak açıldı.

 

KURBAN KESİM YERLERİ

Bu yıl 15 birleştirilmiş kesim yerleri ise Bahattin Kayalı İlkokulu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu, Sena Büyük Konuk Ortaokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Kocatepe Ortaokulu, Şehit Fuat Oğuzcan İlkokulu, Büyükşehir Belediye Kreşi, Karataş Semt Pazarı, Deniz Semt Pazarı, Akkent Semt Pazarı, 23 Nisan Semt Pazarı, Kılınçoğlu Semt Pazarı, Güneş Semt Pazarı, Mavikent Semt Pazarı olarak açıklandı.

 

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ayrıca Kurban Bayramı öncesi ve bayram günü Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mesai saati gözetmeksizin işlerinin başında ilerlemelerine dair sözlerine de sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?