
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in girişimleriyle Gazi şehrini ağırlayacak Türkiye Kupası Finali heyecanı, kültür ve sanatla taçlanacak.
Gaziantep, 14 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te Galatasaray-Trabzonspor arasında oynanacak Türkiye Kupası finali dolayısıyla gelen sporseverleri kültür ve sanat yolculuğuna çıkaracak.
Bu yeteneği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı müzeler 12-15 Mayıs tarihleri arasında saat 22.00'ye kadar açık olacak. Böylece şehre gelen sporseverlerin şehrini tanıması önemli bir olanak tanınacak.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, etkinliğin hem şehrin tanıtımına hem de turizme katkı sağladığını belirterek, Gaziantep'in sadece sporun olmadığını, aynı zamanda kültür ve sanatın başkentinin büyük olduğunu belirtti.
Türkiye Kupası Finali dolayısıyla şehri ziyaret eden sporseverlerin Gaziantep'in kültürel zenginliklerini de keşfetme şansına sahip olarak büyümelerini ifade eden Başkan Şahin, şunları kaydetti:
“Müzelerimiz hem yerel halkın hem de şehre gelen konukları ağırlamaya hazır.Gaziantep, bu hafta hem sporun hem de kültürel deneyimlerin buluşma noktası olacak.”