USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLER 1.5 TON BOZUK ET ELE GEÇİRDİ

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLER 1.5 TON BOZUK ET ELE GEÇİRDİ

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLER 1.5 TON BOZUK ET ELE GEÇİRDİ
05-05-2025 09:12
05-05-2025 09:13
GAZİANTEP
Google News

Şahinbey Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yaptığı denetim sonrasında ele geçirilen 1.500 kilogramlık et imha edildi.

 

Denetimlerini aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri yaptığı tespitte bir iş yerine ait depoda bozuk et saklandığı belirlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla Şahinbey Belediye Zabıta Ekipleri ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı baskında 1.500 kilogram bozuk et ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında soruşturma başlatılırken bozuk etlere ise imha edilmek üzere el konuldu.

 

VATANDAŞIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Vatandaşın sağlığı için ekiplerin sürekli sahada olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Zabıta ekiplerimizin takibi neticesinde bir depoda bozuk et saklandığı tespit edilmesi üzerine, Savcılık kararıyla gerçekleştirilen aramada 1.500 kg sağlıksız et, Tarım Müdürlüğüyle birlikte imha edilmiştir. Halk sağlığını tehdit eden hiçbir duruma müsamaha göstermeyeceğiz. Bu tür olumsuzluklara karşı 7/24 sahadayız. Hemşehrilerimizin sağlığı bizim önceliğimizdir" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?