USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Muş’ta 5 bin 600 aileye ve depremzedelere bayram şekeri ile bayram kıyafetleri dağıtıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Muş'a yerleştirilen depremzede vatandaşlara ve 5 bin 600 aileye bayram şekeri ve bayram kıyafetleri dağıtıldı. Depremzede ailelere destek olduklarını belirten Dernek Başkanı Emrah Gözcü, ba

Muş’ta 5 bin 600 aileye ve depremzedelere bayram şekeri ile bayram kıyafetleri dağıtıldı
28-06-2023 03:09
Google News

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Muş'a yerleştirilen depremzede vatandaşlara ve 5 bin 600 aileye bayram şekeri ve bayram kıyafetleri dağıtıldı. Depremzede ailelere destek olduklarını belirten Dernek Başkanı Emrah Gözcü, bayram öncesi 5 bin 600 aileye ulaştıklarını söyledi. Yardımların hayırseverlerin desteğiyle yapıldığı ifade eden Başkan Gözcü, bayram boyunca çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Deprem bölgesinden kadim şehrimiz Muş'a gelen depremzede vatandaşlarımız için esnaflarımız hayırseverlerimiz el birliği ile derneğimize destek verdiler. Bayram dolayısıyla ilimizde kalan depremzede vatandaşlarımıza ve ayrıca 5 bin 600 ailemize bayram şekeri ve bayram kıyafeti hediye ettik. Tüm hayırseverlere teşekkür ederim” dedi.


Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Muş'a gelen depremzede Dicle Cinko, Muşluların kendilerini yalnız bırakmadıklarını ifade ederek, “Depremden sonra Muş'a geldim. Allah razı olsun milletimiz bize yardım etti. Allah bizlere bir daha depremi göstermesin. Burada bize bayram için şeker ve kıyafet verdi. Muş milletti çok iyi bize çok yardımcı oldular. Benim evim komple yıkıldı, enkaz oldu. Muşlular bizi zor durumda bırakmadılar” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?