USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Murat Çetin ve M. Edip İzol’un Gayretiyle Gaziantep’te Barış Rüzgarı Esti

Kahramanmaraş HÜDA Par il Başkanı Adem Kılıç ile iş insanı Mehmet Nergiz arasında yaşanan husumet AK Parti İl Başkanı Murat Çetin, HÜDA Par il Başkanı Faruk Göçer ve önceki dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol’un gayretiyle son buldu.

Murat Çetin ve M. Edip İzol’un Gayretiyle Gaziantep’te Barış Rüzgarı Esti
30-08-2023 16:54
30-08-2023 16:59
GAZİANTEP
Google News

Aynı sitede yaşayan ve sitede blok yöneticisi olan HÜDA Par’lı Adem Kılıç ile Siverekli  Mehmet Nergis’in bir yanlış anlaşılmadan dolayı yaşadıkları tartışma büyümüş, Gaziantep Emniyeti Asayiş ekipleri tarafından müdahale edilen tartışma sonrası Mehmet Nergiz’ın göz altına alınması taraflar arasında kavganın şiddetlenmesin sebep olmuştu.

Olayı dedikodularla  yanlış mecraya çekmeye çalışanlara Av. Mustafa Edip İzol’un girişimleri AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve HÜDA Par il Başkanı Faruk Göçer’in gayretleri ile imkan tanınmazken, her iki aile barış yemeğinde buluşarak husumete  son verdiler.

Çetin, Göçer ve İzol takdir topladı

Olayın başından beri tarafları sükunetle ikna etmeye çalışan önceki dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol’un girişimleri AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve HÜDA Par İl Başkanı Faruk Göçer’in gayretleri sonucu barışan aileler barış yemeğinde kucaklaşarak kırgınlık ve düşmanlığa son verdiler.

7 Temmuz 2023 tarihinde Cunhurbaşkanı Recap Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Gaziantep İl Başkanı olarak atanan ve göreve geldiği günden beri çalışmaları ile göz dolduran AK Parti Gaziantep il Başkanı Murat Çetin’in barış ile sonuçlanan  gayreti ve çabası herkes tarafından takdir edildi.

Kılıç ve Nergiz aileleri arasında yaşanan husumete son verildiğini duyuran AK Parti önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol, açıklamasında, “Nargiz  ve Kılıç aileleri arasında yaşanan hadise çabalarımız sonucu husumete dönmeden Barış ile sonuçlandı. Emeği geçen İl Başkanımız Murat Çetin, Hüda Par İl Başkanımız Faruk Göçer, Şehitkamil İlçe Başkanımız Mehmet Yılmaz ve Dernek Başkanlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?