USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Murat Çelik, Ak Parti İl Başkanlığı Görevini Devraldı!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep İl Başkanlığında gerçekleştirilen Devir-Teslim töreninde Başkanvekili Ertuğrul Teymur’dan görevi devraldı.

Murat Çelik, Ak Parti İl Başkanlığı Görevini Devraldı!
12-07-2023 11:47
12-07-2023 11:54
GAZİANTEP
Google News
AK Parti İl Binasındaki törende konuşan Başkanvekili Ertuğrul Teymur, “2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı olan Eski İl Başkanımız Eyüp Özkeçeci’den görevi devraldım. Milletvekilimizin görevi devrinden sonra devletimiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya başladık. Bu süreçte 2 tane çok önemli seçim atlattık. Bu seçimlerde hem Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtik hem de Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Gaziantep’ten 8 milletvekili çıkardık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan bütün dava arkadaşlarıma, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, milletvekili aday adaylarımıza ve bütün halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız tarafından İl Başkanı olarak atanan Murat Çetin başkanımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Devir-Teslim töreninde Başkanvekili Ertuğrul Teymur’dan görevi devralan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Başkanvekili Ertuğrul Teymur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İl Başkanlığı gibi hem önemli hem gurur verici bir görevi şahsıma tebliğ etmesinden dolayı kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Ertuğrul Başkanımı ve birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerini görevde bulundukları süre içerisinde gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlarım bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak bugün devraldığımız bu bayrağı çok daha yükseklere taşımak için çok çalışacağız. AK Parti’deki birlik ve beraberlik hiçbir partide yoktur. Biz bütün dava arkadaşlarımızla Türkiye Yüzyılı için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.
İl Yönetimi Cumartesi Belli Oluyor!
Yeni İl Yönetimi konusunda da açıklamalarda bulunan İl Başkanı Çetin, “Yeni il yönetimimizi belirlemek için çalışmalarımızı başlattık. Şu an talep toplama dönemindeyiz. İnşallah 15 Temmuz Cumartesi gününe kadar yeni yönetimimizi belirlemiş olacağız. Yeni yönetimimiz ile birlikte devletimize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?