USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Muhtar’ın Bayrak Sevgisi

Midyat İlçesine Bağlı Gelinkaya Mahallesi eski Muhtarı Ağırman, cep telefonuna kaydettiği dev bayrakla çekilmiş fotoğrafını tanıştığı herkese gösteriyor ve bayrak sevgisini dile getiriyor.

Muhtar’ın Bayrak Sevgisi
08-01-2022 09:32
Google News

Mardin’in Midyat İlçesine Bağlı Gelinkaya Mahallesinde uzun süre Muhtarlık yapan Sait Ağırman (86) evinin damına astığı Türk Bayrağı ile dikkatleri çekiyor.

         Muhtarlık döneminde yönetim kademesi ile uyumlu çalışmalarını ve o dönemde mahallesinde gerçekleştirilen hizmetleri anlatan Eski Muhtar Sait Ağırman “Muhtarlık yaptığım süre içinde valilerle, kaymakamlarla ilişkilerim çok iyiydi. Ben de Türk Bayrağı sevgisi var. Evimin damında her zaman dev bir Türk Bayrağı asılı. Bu Bayrak kolay kazanılmadı. Bayrak sevgisi, ülke sevgisidir, atalarımıza olan saygıdır. Ama bu sevgi istismar edilmemeli. Edilirse Bayrağa, Ülkeye ve bu uğurda canlarını feda etmiş atalarımıza saygısızlıktır.” Dedi.

      Eski Muhtar Ağırman cep telefonuna kaydettiği dev bayrakla çekilmiş fotoğrafını tanıştığı herkese gösteriyor ve bayrak sevgisini dile getiriyor.

 



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?