USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Müge Anlı'da Gündeme Gelen Estetikli Dolandırıcı Gaziantep'te Yakalandı!

Ulusal bir kanalda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 50 milyonluk vurgun yaptığı ortaya çıkan dolandırıcı Mustafa İnce kıskıvrak yakalandı. Akşam saatlerinde düzenlenen operasyonla estetikli dolandırıcı Mustafa İnce, Gaziantep’te polis ekipleri tarafından yakalandı. İnce adliyeye sevk edilirken görüntülendi.

Müge Anlı'da Gündeme Gelen Estetikli Dolandırıcı Gaziantep'te Yakalandı!
31-10-2022 14:25
31-10-2022 14:30
GAZİANTEP
Google News

Müge Anlı'daki 50 milyonluk yağ vurgununda son dakika gelişmesi yaşandı. Yurt dışına kaçma planı yapan Mustafa İnce ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Müge Anlı'nın kapısını çalan, Tuba, Pınar ve Yasin, Mustafa İnce tarafından "Yağ, şeker alıyorum, iş yapacağım. Siz de para yatırırsanız daha fazla yağ alıp satarım sizi de kar ortağı yaparım." diyerek dolandırdığını belirtmişti.

Canlı yayına katılan Tuba, 'Beni kendisine aşık etti. Toptan yağ alıp satıyorum. Günlük ortalama 100 bin tl kazanıyorum. Bu işe 40 bin TL yatırım yapanın günlük 2 bin tl kazanacak' sözleriyle kandırıldığını ayrıca evlilik vaadi verdiğini de belirtti..

Tuba, "İlk etapta 23 bin TL gönderdim bana 24.500 TL olarak geri attı. Güvenimi kazanabilmek için." dedi. Ancak Mustafa'nın daha sonra "Çok fazla mal geldi" yalanıyla eldeki parayı da aldığı ortaya çıkmıştı.

Mustafa İnce ile tanıştıktan kısa bir süre sonra ablası Pınar'la da tanıştıran Tuba, zincirleme bir dolandırıcılığa neden oldu. İnce'nin sözlerine inanan abla Pınar, çocukluk arkadaşını da bu işe soktu.

Tuba ve Pınar'ın açıklamaları sonrası canlı yayına bir sürü ihbar telefonu gelerek, Mustafa İnce tarafından pek çok kişinin dolandırıldığı ortaya çıktı.Mustafa'nın eşi Melek de yayına bağlanarak, evli olsa da boşanma davalarının sürdüğünü, eşinin sevgilisi Ece'yle bu işi yaptığını ve 6 yıldır eve gelmediğini belirtmişti.Mustafa'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Ece de evini boşaltarak taşındığı ortaya çıktı.Bu gelişmelerden sonra canlı yayına bağlanan Mustafa İnce, "Para aldım. Bu insanlara faizle para yatırdım." tüm iddiaları inkar etti.Mustafa İnce tarafından mağdur olduğunu iddia eden 20 kişi ise stüdyoya akın etti.Gelen ihbarları değerlendiren Müge Anlı ve ekibi, 50 milyonluk bir vurgunu ortaya çıkardı.Canlı yayını ihbar kabul eden Gaziantep Emniyet Müdürlüğü mağdurlar için soruşturma başlattı.Mustafa İnce'nin "Ben hakimim, savcıyım" diyerek insanlardan para istediği için cezaevine de girdiği belirtilmişti.Mustafa İnce'nin yurt dışına kaçma planı yaptığı iddia edildi.Bu gelişmeden sonra Müge Anlı, Mustafa İnce'nin fotoğrafını yayınladı.Fotoğraflar yayınlandıktan sonra Müge Anlı, "Gördüğünü yerde polise ihbar edin" dedi.İnsanları 50 milyon TL dolandırdığı belirtilen Mustafa İnce'nin eski haliyle yeni hali de görenleri şaşırttı.Öte yandan Pınar, Mustafa İnce'nin aldığı paralarla estetik, botoks yaptırdığını söylemişti.Gaziantep Emniyeti dolandırıcı Mustafa İnce'nin yakalanması için teknik takip başlatmıştı. Başlatılan takipte İnce'nin kaçacağı bilgisine ulaşılmıştı.

KISKIVRAK YAKALANDI

Bunun üzerine kendi aracıyla kaçmakta olan Mustafa İnce'yi yakalamak üzere saat gece 23.30'da operasyon düzenlendi. Ekipleri fark edince kaçmaya çalışan Mustafa İnce havaya açılan ateşle durduruldu. Onlarca kişiyi yağ, şeker satarım diye kandırıp, karına ortak edeceği yalanıyla dolandırdığı iddia edilen Mustafa İnce kıskıvrak yakalandı.Geceyi gözaltında geçiren İnce, savcı karşısına çıkarılmak üzere Gaziantep Adliyesi'ne sevk edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?