USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu toprağa verildi!

Bayrampaşa'da bir evde, dondurucuda cesedi bulunan Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar toprağa verildi.

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu toprağa verildi!
15-07-2023 03:08
Google News

Ailesinin 11 Temmuz'da kayıp başvurusunda bulunmasının ardından Bayrampaşa'da bir evde dondurucuda cesedi bulunan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

İstanbul'da kan donduran olay! Mustafa Kasadar’ın oğlu vahşi cinayete kurban gittiİstanbul'da kan donduran olay! Mustafa Kasadar’ın oğlu vahşi cinayete kurban gitti

Törende, Mustafa Kasadar ve akrabaları taziyeleri kabul etti.

Kasadar'ın cenazesi burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Eyüpsultan Necatibey Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"HAYATTAN ÜMİDİNİ KESMİŞ BİRİSİ TARAFINDAN KATLEDİLDİ"

Cenaze namazı öncesi basın mensuplarına konuşan baba Mustafa Kasadar, oğlunun çok iyi bir insan olduğunu belirterek, “Bugün 19 yaşında fiziği ve kalbiyle altın kalpli bir oğlumu toprağın altına gönderiyoruz. Biz Müslümanız, kadere iman etmişiz. 19 yaşında Allah kendine bu kadar ömür takdir etmiş. Buna üzüntümüz yok. Allaha teslim olmuşuz. Bizi üzen hunharca öldürülmesidir. Kalp krizi, beyin kanamasıyla gitseydi yapacağımız bir şey yoktu. Allah'tan geldi teslim olduk. Burada bizi üzen yapılan muameledir. Medyada, basında, bugün sunulan sosyal hayat kısa yoldan para kazanmaktır. Uyuşturucu müptelası gibi olma sebepler insanları katil yapıyor. Oğlumun katili de böyle birisi. Borç bataklığına batmış, uyuşturucuya bulaşmış, hayattan ümidini kesmiş birisi tarafından katledildi. Bu ortamları sağlayanlar aynı zamanda çocuğumun katilidir. Bunu söylüyorum, başka bir şey yok. Çocuğum adına kalbim rahat, şehit olarak gittiğine inanıyorum. Peygamberimizin bize müjdesidir. Bizim üzüntümüz, muameledir. Çocuğumuzun cenazesini bir bütün olarak alamadık" ifadelerini kullandı.

Törene Kasadar ailesinin yakınlarının yanı sıra, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ve vatandaşlar katıldı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?