USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milletvekili Gül Ve Başkan Tahmazoğlu Şahinbeyli Ailelere Misafir Oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile birlikte Şahinbey İlçesi’nde ikamet eden vatandaşların evlerine misafir oldu.

Milletvekili Gül Ve Başkan Tahmazoğlu Şahinbeyli Ailelere Misafir Oldu
19-09-2023 15:44
19-09-2023 15:48
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep'in kadim Bakanı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Serinevler Mahallesi’nde aile ziyaretinde bulundu. Vatandaşlar Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül’ü ve Başkan Tahmazoğlu’nu aralarında görünce oldukça şaşırırken yapılan ziyaretlerden dolayı da oldukça memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Oldukça samimi ortamda geçen ziyaretlerde Milletvekili Abdulhamit Gül ve Başkan Tahmazoğlu özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gaziantep’in kadim Bakanı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti’nin hizmet odaklı hizmet anlayışı ile çalıştığını ifade ederek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte vatandaşlarımızın evlerine misafir olduk. Sıcak ve güler yüzlü misafirperverlikleri için onlara teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Bakanlarımızla, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile vatandaşlarımıza gece gündüz demeden hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

BABAMIZ GİBİ

Evlerine ziyarete gidilen vatandaşlar Başkan Tahmazoğlu’nun bir baba şefkati ile vatandaşlara yaklaştığını ifade ederek “Başkanımız bizlere bir baba gibi yaklaşıyor. Sürekli bizler için çalışıyor. Yaşlımızın, fakirimizin ve yetimlerimizin yanında. Allah ondan razı olsun. Biz Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz” diye konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?