USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteoroloji'den 32 il için son dakika uyarısı! Bugüne dikkat, alarm verildi...

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni raporda 32 ile sarı kodlu kuvvetli sağanak yağış uyarısı verildi.

Meteoroloji'den 32 il için son dakika uyarısı! Bugüne dikkat, alarm verildi...
13-06-2023 07:39
Google News

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege'nin güney ve iç kesimleri, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile İstanbul, Kırklareli, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, İç Ege (Denizli, Uşak, Afyonkarahisar illeri ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın doğusu, Kütahya'nın güneyi), Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

32 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Öte yandan 32 ile sarı kodlu sağanak yağış uyarısı verildi.

O iller şöyle; Adana, Amasya, Antalya, Burdur, Çorum, Eskişehir, Mersin, Kastamonu, Kırşehir, Kütahya, Kahramanmaraş, Nevşehir, Sivas, Uşak, Aksaray, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Isparta, İzmir, Kayseri, Konya, Manisa, Muğla, Niğde, Tokat, Yozgat, Karaman, Osmaniye.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?