USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mertens: Türkiye'de ligin kalitesi çok yükseldi

Tüm Spor - Galatasaraylı futbolcular Dries Mertens, Kerem Demirbay ve Sacha Boey, 3-0 kazandıkları Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Mertens: Türkiye'de ligin kalitesi çok yükseldi
03-09-2023 11:38
Google News

İlk olarak söz alan Dries Mertens iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi maçı oynadıktan sonra kazandık. Milli takımlara gidişler olacak, motiveydik ve kazandık." ifadelerini kullandı.

Asistini yaptığı ancak iptal olan golle ilgili konuşan Mertens, "Kerem Aktürkoğlu ile iyi bir aksiyon yaşadık. Gol iptal oldu ama 3-0 kazandık. Önemli olan bu." sözlerini sarf etti.

MERTENS: "TÜRKİYE'DE LİGİN KALİTESİ ÇOK YÜKSELDİ"

Son olarak Şampiyonlar Ligi'yle ilgili konuşan tecrübeli futbolcu, "Şampiyonlar Ligi'nde neler olacağını göreceğiz. Güzel bir lig. Türkiye'ye çok iyi oyuncular geldi, ligin kalitesi çok yükseldi. Hazırlanacağız ve Kopenhag ile ilk maça çıkacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Mertens'in ardından konuşan Kerem Demirbay ise "Ofsayttan 2 golümüzü vermediler. Deplasmanda 3 gol attık. Gaziantep'te çok iyi oynadık, çok mutluyum." dedi.

KEREM DEMİRBAY: "TORREIRA İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUM"

Torreira ile uyumuna değinen Demirbay, "Lucas Torreira ile çok iyi anlaşıyorum. Saha içinde nereye koşayım, ne yapayım düşüncesinde değilim. Çok rahatım." şeklinde konuştu.

SACHA BOEY: "SAĞLAM BİR TAKIMIZ"

İyi konsantre olduklarını belirten Sacha Boey da "Maçın zor olacağını biliyorduk. İyi konsantre olduk ve sonunda 3-0 kazandık." ifadelerini kullandı.

Defansta iyi işler yaptıklarını belirten başarılı sağ bek, "Sağlam bir takımız, defansta iyi işler yapıyoruz. Geçen seneki gibi iyi şekilde gitmek için mücadele ediyoruz." sözlerini sarf etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?