USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan sürücü aracıyla refüje çarptı

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan sürücü aracıyla refüje çarptı
08-01-2024 02:09
Google News

Mersin’de trafikte tartıştığı kişilerin silahlı saldırısına uğrayan sürücü, aracıyla refüje çarparak durabildi. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi İnönü Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Emre T. (27), 33 APM 658 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken trafikte tartıştığı ileri sürülen bir başka araçtaki kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan sürücü, aracıyla refüje çarparak durabildi. Kaza sırasında olayla ilgisi olmayan bir başka araçta hasar gördü. Olay sonrası bölgeye sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Kasık, sol omuz ve boyun kısmından yaralanan Emre T., ambulansla Mersin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kimliği belirsiz saldırganların yakalanması için çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.



Kaza anı kamerada


Saldırıya uğrayan aracın refüje çarptığı anlar bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde seyir halindeki aracın kontrolden çıkarak önce refüje, ardından kaldırıma çarparak durduğu anlar yer aldı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?