USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Memlekette Siyaset ve Milletvekilleri

Memleket adına bir gram hayrı olmayan, denenmiş  kişilerden memlekete ve ülkeye hayır gelmez.

Memlekette Siyaset ve Milletvekilleri
19-01-2023 09:42
19-01-2023 10:00
GAZİANTEP
Google News

Memleket adına bir gram hayrı olmayan, denenmiş  kişilerden memlekete ve ülkeye hayır gelmez.  

Son zamanda dillendirilen bir Gaziantep Milletvekili meselesi var. Cumhurbaşkanından izin istemiş tekrar Milletvekili adayı olmamak için. Bence zaten olmayacağını bildiği için izin istemiştir. Malum memlekette yaptığı gaf hala milletin aklında 

İl başkanının aday olup olmayacağı gündeme taşınıyor.

Olsa ne olur olmasa ne olur

Hep merak ederim bu milletvekilleri memleketin hangi yerel meselesine hangi çözümü ürettiler? Ve hangi meseleyi hallettiler

Çözdükleri önemli bir konu oldu mu? Kadınlara, esnafa, gençlere ve çocuklara yönelik, devletin bakanlıklar vasıtasıyla sürdürdüğü kampanyalar ve hizmetler dışında; yürüyen projeler dışında özel bir proje ürettiler mi?

Memleketin yeni dinamiklere ihtiyacı var.

İl başkanlığı yaparlar, belediye başkanlığı yaparlar, milletvekilliği yaparlar her türlü makamda bulunurlar, tekrar aday olurlar yaşları kemale erer yine de bırakmazlar. Gençlere, başkalarına yer açayım diye düşünmezler. Hatta birçoğunu seçimden seçime görürsünüz. Kimse kendini bulunmaz hint kumaşı ve allameyi cihan zannedip vazgeçilmez görmesin.

Vatandaş, çiftçi, köylü kimin umurunda, iş, aş kimin umurunda.

Yazık bu millete, hiç kimse masum, hiçbir şey normal değil.

Siyasiler için önemli olan şahsi ikballeri.

Bu siyaset anlayışı değişmediği sürece ülkede hiçbir şey değişmez.

Memlekette kişisel siyaset, genel siyasete yansıdığından ve menfaate dayalı yapıldığından siyaset kirlenmekten, zan altında kalmaktan, yolsuzluktan, kayırmacılıktan kurtulamıyor.

Hiç bir becerisi olmayanların zengin olduğu ender kurumlardan birisidir siyasi partiler! Onun için siyaset çok kirli bir müessese haline gelmiştir. Herkesin birbirine gebeliği var.

Bizdeki siyaset, memleketi ileri götürmek değil koltuk sevdasıdır. Yeter ki koltuğu kaptırmasın iktidar olmuş olmamış önemli değil.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?