USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Memleketi Gaziantep'e dönen

Gaziantep'te iki pitbullun saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde operasyonlar geçiren 4 yaşındaki Asiye Ateş, taburcu edilmesinin ardından döndüğü memleketinde polisevine yerleşt

Memleketi Gaziantep'e dönen
01-02-2022 16:10
01-02-2022 17:07
Google News

Annesi Zeynep ve babası Hüseyin Ateş ile dün Gaziantep'e dönen Asiye Ateş, geceyi halasında geçirdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül'ün direktifleri doğrultusunda minik Asiye'nin daha steril bir ortamda kalması için Gaziantep Büyükşehir Belediye ekipleri, Asiye ve ailesini kentteki polisevine yerleştirdi.

Burada bir süre kalacak olan aile, daha sonra kendileri için hazırlanan eve geçecek.

Baba Hüseyin Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın yaşandığı günden bu yana emeği geçenlere teşekkür etti.

Kente gelir gelmez Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından karşılandıklarını belirten Ateş, şunları kaydetti:

"Dün kardeşimde kaldık. Sayın Valimiz ve Başkanımız, Asiye daha sıcak ve rahat yerde kalsın diye bizi polisevine yerleştirdi. Yeni evimizin işleri bitene kadar 1 hafta burada kalacağız. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız, rektörümüz ve hocalarımızdan Allah razı olsun. Bize yeni bir ev aldılar. Asiye'ye her anlamda umut oldular. Asiye'nin şu an morali daha yüksek. Doktor ortamından çıkıp ev ortamına geldi. İlerleyen zamanlarda bazı ameliyatlar daha olacak. Allah devletimize zeval vermesin."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?