USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Medyatava artık YouTube'ta. Medyatava TV yayın hayatına başladı

Medyatava haber sitesi kısa zaman içerisinde çok büyük bir atılım yaparak milyonlarca okuyucuya ulaştı. Tekil ziyaretçide rekor kıran Medyatava artık, YouTube'ta. Medyatava TV yayın hayatına başladı.

Medyatava artık YouTube'ta. Medyatava TV yayın hayatına başladı
02-04-2022 12:09
Google News

2021 Ağustos ayından itibaren haber sitesi olarak yayın hayatına devam eden Medyatava, kısa süre içerisinde çok büyük bir atılım yaparak, hem özel haberleri hem de farklı bir haber anlayışıyla haber okunma sayısında bir çok haber sitesini geride bıraktı.

7 aylık süreçte büyük bir okur kitlesi yakalayan Medyatava, geçtiğimiz ay günlük 1 milyon tekil ziyaretçi sayısın yakalarken, martta ise aylık bazda 12 milyon tekil ziyaretçinin üzerine çıktı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Cengiz Semercioğlu'nun yaptığı Medyatava haber sitesi Murat Aydın koordinatörlüğünde 'Medyatava Yazmadıysa Doğru Değildir' sloganıyla hareket ederken, kadrosunda da Ömer Üst, Çağdaş Ulus, Barış Can, Betül Yiğit, Cem Özel, Ezgi Kurt Toptan, Buse Yılmaz, Gizem Ertürk, Görkem Varol ve Görkem Şeleci gibi alanında uzman gazeteciler yer alıyor.

Ve Medyatava şimdi artık YouTube kanalı olarak da izleyicileriyle buluşuyor. Medyatava TV yayın hayatına başladı.

Gazeteci Gürkan Hacır her pazartesi, gazeteci Cengiz Semercioğlu her çarşamba ve gazeteci Barış Yarkadaş her perşembe Günün Analizi programında saat 18:00'de Ayşe Naz Tozar'ın gündeme dair sorularını yanıtlıyor.

Medyatava TV'de ayrıca gündeme dair sorunların, konuların konuşulduğu Gündem programıyla Ceylin Çağatay, konuklarını ağırlıyor ve merak edilen her şey bu programda masaya yatırılıyor.

Gündemi yakalamak için Medyatava TV'ye abone olmayı unutmayın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?