USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Maşukiye Kapalı Spor Salonu’nda sona doğru

Maşukiye Kapalı Spor Salonu’nda sona doğru
09-01-2024 11:10
Google News

İçinde basketbol ve voleybol sahası ile tribünün bulunduğu Maşukiye Kapalı Spor Salonu’ndaki çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.


Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan Maşukiye Kapalı Spor Salonu toplam 1350 metre kareden oluşuyor. Tesis içerisinde basketbol ve voleybol sahası, tribün, çalışma ofisleri, teknik oda, hakem odaları, soyunma odaları yer alıyor.


AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da Maşukiye Kapalı Spor Salonu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Sami Çakır’a bilgi veren Kocaman, "Türkiye Yüzyılı’mıza yakışır eser ve hizmetlerle Kartepe’mizin değerine değer katıyoruz. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz gibi Maşukiye Kapalı Spor Salonu’muzun çalışmalarına toplam 1350 metrekare inşaat alanında hızla devam ediyoruz. Buraya öyle güzel bir spor salonu yapalım ki geleceğin şampiyonları burada yetişsin, Kartepeli gençler spor yapmaya doymasın istedik. Çalışmaları kısa sürede tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.



Maşukiye Kapalı Spor Salonu’nda sona doğru

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?