USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Manisa’daki yangının kara dumanları İzmir’i kapladı

Manisa'daki geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangının kara dumanları İzmir'i kapladı. Gökyüzü dumanla kaplanırken vatandaşların üzerine adeta kül yağdı. İzmir'i karabulutlar kaplamış durumda diyen 19 yaşındaki Ege Yusuf Sarı, “İzmir'in merkezindeyiz ama karabulutlar

Manisa’daki yangının kara dumanları İzmir’i kapladı
22-06-2023 22:09
Google News

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Tekeli Geri Dönüşüm Fabrikası'nda çıkan yangın yaklaşık 5 saattir devam ederken çok sayıda ekip yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale gerçekleştiriyor. Yangından dolayı yükselen kara dumanlar ise rüzgarın etkisiyle İzmir'e taşındı. İzmir'de gökyüzünü dumanlar kaplarken vatandaşların üzerine ise adeta kül yağdı.

“İzmir'i kara dumanlar kaplamış durumda”

Arkadaşıyla birlikte Konak'ta gezmekte olan ve dumanın etkisiyle is kokusu aldığını belirten Ege Yusuf Sarı, “Şu anda Manisa'da yangın var ve bizde İzmir'in göbeğindeyiz. İzmir'i kara dumanlar kaplamış durumda. Zaten is kokusu geliyor ve her yerde kül var. Umarım en kısa sürede yangın söndürülür” dedi. Konak'ta bulunan ve otururken üzerlerine kül tanesi geldiğini aktaran 19 yaşındaki Yunus Tokay, “İs kokusunu da alıyoruz. Yangın sanki birkaç sokak ötede gibi. Umarım yangın söndürülür” diye konuştu.

Mustafa İç

İLGİLİ HABER
Manisada geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı Manisa'da geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?