USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Manisa'da kan donduran cinayet: 2 çocuk babası yeğenini canice öldürdü

Manisa Salihli'de, aralarında arazi nedeniyle husumet bulunan amca ile iki yeğeninin arasında silahlı kavga çıktı. Kavga sonucu Barış Gülmez (49), amcası Meşur Gülmez (61) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Manisa'da kan donduran cinayet: 2 çocuk babası yeğenini canice öldürdü
21-06-2023 23:39
Google News

Olay, saat 10.00 sıralarında Salihli'ye bağlı kırsal Dombaylı Mahallesi Dörtyol Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Dombaylı Mahallesi'nde oturan Meşur Gülmez ile aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olan yeğenleri Barış Gülmez ve Ahmet Gülmez arasında tartışma çıktı.

TARTIŞTIĞI YEĞENİNİ TABANCAYLA VURDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Meşur Gülmez, yeğeni Barış Gülmez'i av tüfeğiyle ateş açıp, yaraladı. Kardeşinin vurulduğunu gören Ahmet Gülmez de tabancasıyla amcasına ateş ederek yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

AMCASININ VURDUĞU 2 ÇOCUK BABASI ADAM ÖLDÜ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Barış Gülmez ile amcası Meşur Gülmez ilçedeki özel hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan evli, 2 çocuk babası Barış Gülmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Jandarma, tedavisi tamamlanan Meşur Gülmez ve ile onu yaralayan yeğeni Ahmet Gülmez'i gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?