USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Manisa İtfaiyesi bayramda depremzede çocuklara moral oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat depreminin en çok etkilediği şehirlerden biri olan Kahramanmaraş'ta kurulu çadır kentte görevini sürdürüyor. Kurban Bayramı'nda da görev başında olan itfaiye ekipleri, çadır kentteki ço

Manisa İtfaiyesi bayramda depremzede çocuklara moral oldu
30-06-2023 18:09
Google News

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat depreminin en çok etkilediği şehirlerden biri olan Kahramanmaraş'ta kurulu çadır kentte görevini sürdürüyor. Kurban Bayramı'nda da görev başında olan itfaiye ekipleri, çadır kentteki çocuklara moral olmak amacıyla da çalışmalarına devam ediyor.


Kahramanmaraş'ta kurulan çadır kentte görevlendirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Kurban Bayramı'nda da afetzedelerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Çadır kentteki çocuklarla da yakından ilgilenen itfaiye ekipleri, çocuklara moral olmak amacıyla çalışma yürütüyor. Çadır kentte olumsuzluk yaşanmaması için görevde olduklarını belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, bölgede görevli olan personeller ile afetzedelerin bayramını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?