USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mamak’ta vatandaşlar ücretsiz buz pateni keyfi yaşıyor

Mamak’ta vatandaşlar ücretsiz buz pateni keyfi yaşıyor
04-01-2024 17:10
Google News

Ankara’nın Mamak Belediyesince hizmete kazandırılan Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti’nde vatandaşlar keyifli vakit geçiriyor.


Mamak Belediyesi tarafından Mamak’a kazandırılan ve ücretsiz olarak hizmet veren Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti’ne birçok okul gezi düzenliyor. 30 Ağustos Ortaokulu öğrencileri de Şehit Eren Bülbül Buz Pateni Pisti’ne çıkarma yaptı. Mamak Belediyesi’nin ücretsiz hizmetinden yararlanan öğrenciler, buz üstünde kaymanın keyfini yaşadı.


Pist üzerine çıkmadan bilgilendirilen öğrenciler, yine ücretsiz olarak verilen kask ve buz patenlerini giyerek bu güzel sporu deneyimledi. İlk kez buz pateni pistine geldiklerini söyleyen öğrenciler, Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye teşekkür etti.


Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yatığı konuşmada, şunları kaydetti:


“Kış sporları çerçevesinde, öğrencilerimize gençlerimize özel bir mekân hazırladık. Buz paten pistimizde, paten, pist ve eğitimlerini ücretsiz olarak veriyoruz. Fırsat eşitliği kapsamında herkesin ulaşabileceği bir spor merkezi oluşturduk. Çocuklarımızın buz pateni yapmanın keyfini ve heyecanını yaşayacağı güzel bir tesis kazandırdık. Nasıl yüzme bilmeyen kalmasın dediysek paten kullanmayı da bilmeyen kalmasın diyoruz.”



Mamak’ta vatandaşlar ücretsiz buz pateni keyfi yaşıyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?