USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

LGBT bozguncuları maskeyi indirdi: PKK bölücülüğünden farksız bildiri!

Küresel fonlarla yaygınlık kazandırılmaya çalışılan LGBT eşcinselliğinin propagandasına ‘Onur Haftası’ adı altında tekrar başlanırken, örgütün yayınladığı bildiride PKK bölücülüğünü aratmayan ifadelere yer verildi.

LGBT bozguncuları maskeyi indirdi: PKK bölücülüğünden farksız bildiri!
18-06-2023 17:39
Google News

HABER7

“Özgürlük”, “direniş”, “onur” gibi tılsımlı kelimelerin arkasına saklanan eşcinsellik aktivizminin ardındaki bölücü örgütlenme iyice belirginleşmeye başladı.

İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası komitesi” adlı yapılanmanın yayınladığı bildiride terör örgütü PKK argümanları bire bir kullanıldı. Türkiye’de polisin Kürtlere, Ermenilere, Alevilere ve eşcinsellere karşı şiddet uyguladığı yalanına başvurulan bildiride, devlete “katliam” iftirası atıldı.

SANKİ PKK YAZMIŞ

6 Şubat depremlerinin Türkiye, Suriye ve “Kürdistan’da” yaşandığı savunuldu. Bölücü bildiride, korkunç insani dramın yaşandığı deprem bölgesinde “genelev” sorunu yaşandığı gibi iğrenç fikirler savunuldu.

Cinsellik temelli olarak başlatılan LGBT aktivizminin etnik ve mezhepsel bölücülüğe kadar dayandırılması, LGBT bozgunculuğunun gerçek emelini gözler önüne serdi.

LGBTİ+ Onur Haftası komitesi örgütünün yayınladığı “31. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Temamızı Açıklıyoruz: Dönüyoruz” başlıklı bildiride, terör örgütü PKK’nın yalannamelerini hatırlatan şu ifadeler yer aldı:

“Polis bir zulüm aracı olarak her fırsatta lubunyalara, kadın+’lara, kürtlere, ermenilere, alevilere karşı uyguladığı şiddeti arttırıyor.”

“Türkiye, Kürdistan ve Suriye’yi etkileyen Maraş merkezli gerçekleşen deprem felaketi ve erkek devletin arsızca yaptığı yolsuzluklar…”

“Erkek devletin arsızca yaptığı yolsuzluklar, hukuksuzluklar sonucu katledilen tüm halklarımızı anıyor ve hesabını soracağımızı bildiriyoruz.”

“Devlet tarafından katledilen arkadaşlarımızın direnişlerini unutturmayacağız.”

“Kürt halkına yönelik inkâr ve asimilasyon politikaları, hormona erişimlerin zorlaşması, 8 Mart Feminist Gece Yürüyüşlerinin ve 1 Mayısların yasaklanmasını kabul etmiyoruz.”

“Deprem illerindeki genelevlerin durumu hala meçhulken bölgede başta biz translar olmak üzere LGBTİ+'ların yaşadığı eşitsizlikler maruz kaldığımız nefretin boyutunu da ortaya koyuyor.”

İÇ İÇELER

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG, örgüt bünyesinde "lezbiyen, gay, trans ve biseksüellerden oluşan bir birimin kurulduğunu" duyurmuştu.

2017 yılında "Uluslararası Devrimci Halk Gerillaları" adlı örgüt üzerinden yapılan açıklamada, DEAŞ'ın eşcinsellere yönelik insanlık dışı uygulamalarına karşı ‘eşcinsel başkaldırı’ başlattıklarına yönelik ifadeler kullanılmıştı. Birimin adının "Eşcinsel Başkaldırı ve Bağımsızlık Ordusu"  olduğu ilan edilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?