USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman'la yollarını ayıran isim Ömer'le el sıkıştı! Ortalığı tozu dumana katacak

Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman dizisiyle yıldızı parlayan Rüzgar Aksoy, anlaşma sağladığı yeni projesiyle izleyenleri şaşkına çevirdi. Üstlendiği ‘Turgut Alp’ karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Rüzgar Aksoy, Ömer dizisinde sürp

Kuruluş Osman'la yollarını ayıran isim Ömer'le el sıkıştı! Ortalığı tozu dumana katacak
28-05-2023 09:09
Google News

Sezon finaline doğru adım adım yaklaşan Ömer dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi ve oyuncu kadrosuna taze kan getirildi. Cem Karcı’nın yönettiği, Gülizar Irmak’ın yazdığı Onur Güvenatam’ın yapımcısı olduğu Ömer projesine Kuruluş Osman’ın yıldızı getirildi.

Kuruluş Osman’da rol aldığı Prenses Mari’nin eşi Turgut Alp karakteriyle ekran başındakilerin beğenisini kazanan Rüzgar Aksoy, OGM Pictures imzalı Ömer dizisiyle el sıkıştı. Kuruluş Osman’la yollarını ayırdıktan sonra hangi projeyle döneceği sabırsızlık içerisinde beklenen Rüzgar Aksoy’un, Gülseren Budayıcıoğlu’nun proje tasarımını üstlendiği Ömer’le anlaşması hayranlarını sevindirdi.

Oyunculuk kariyerinde Arıza, Ramo, Bir Zamanlar Çukurova, Kara Sevda, Umutsuz Ev Kadınları ve Adanalı gibi yapımlarda boy gösteren Rüzgar Aksoy’un Ömer’deki rolü netlik kazandı. Rüzgar Aksoy, Ömer’de ‘Haluk Tezel’ karakteriyle dizi tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatacak ve olayların seyrini değiştirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?