USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanı: Bin pişman ediyor! ''Evlatlarıma dokunmayacaktın'&#

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanında İnegöl’ü almanın tam zamanı olduğunun altını çizen Osman Bey, öyle veya böyle alacaklarını vurgular. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Bala Hatun, ‘’Pusatlar bugün İnegöl için kınından çıkacak’’ deyip son noktayı koyar.

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanı: Bin pişman ediyor! ''Evlatlarıma dokunmayacaktın'&#
12-03-2023 10:38
Google News

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanında ‘’Bize düşen Yenişehir’i emanet aldığımız gibi Osman Bey’e teslim etmektir’’ diyerek hedefini belirler. Her şeyin bir vaktinin olduğunu dile getiren Osman Bey, İnegöl için de vaktin geldiğini açıklar. ‘’Gazamız mübarek olsun!’’ sözleriyle savaşın fitilini ateşler ve artık Osman Bey için kazanmaktan başka seçenek yoktur.

Ben Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Leyla tehlikede! Hedef tahtasına oturduBen Bu Cihana Sığmazam 22.bölüm fragmanı: Leyla tehlikede! Hedef tahtasına oturdu

Ordu, ‘’Allah-u Ekber, ya Allah’’ nidalarıyla kılıçlarını çekerken Kuruluş Osman dizisinde heyecan zirveye tırmanır. Öte yandan ‘’Onların en kıymetli mülklerini alacağım’’ çıkışına imza atan Nayman tehlike saçmaya hız kesmeden devam eder. Diğer taraftan gözünü kan bürüyen Bengi Hatun’un Osman’ın evlatlarının canını istemesi gerilimin dozunu bir hayli artırır.

Kanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişmeKanal D nihayet kararını verdi! O Kız'ın sıkı takipçilerine hüsran yaşatan gelişme

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?