USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanında Osman’dan tokat gibi cevap! Taşı gediğine koydu

Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanına, ‘’Bu toprakları kasıp kavuracağız! Nayman’a ne bir karış toprak vereceğiz ne de tek bir akça’’ çıkışı damgasını vurdu. Osman Bey’i yıpratma planının devreye sokulduğu ve önce Turgut’tan başlayacaklarının mesajı verildiği

Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanında Osman’dan tokat gibi cevap! Taşı gediğine koydu
26-02-2023 11:28
Google News

Kuruluş Osman 116.bölüm fragmanında yaptıkları hatalar yüzünden bedelin en ağırını ödediklerinin altını çizen Osman, ‘’Eğer bir bedel ödenecekse bu altınla değil, kanla olmalı’’ diyerek son noktayı koyar.

Ateş Kuşları 5.bölüm fragmanı: Ağızları açık bıraktıran hareket! Hepsini birden yaktıAteş Kuşları 5.bölüm fragmanı: Ağızları açık bıraktıran hareket! Hepsini birden yaktı

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Nayman ile Osman Bey arasında tansiyon giderek yükselir. Nayman, ‘’Adını bilen herkes öldüğünde namın da kalmaz bilirsin’’ deyip Osman Bey’e rest çeker.

Osman Bey ise ‘’Ama bildiğim bir şey daha var. Kibirlilerin sonunun her daim hezimet olduğu’’ sözleriyle karşılık vererek haddini bildirir. Öte yandan Osman Bey, dağılan ordunun tekrar kurulacağı ve bu ordunun da başına kendisinin geçeceğinin mesajını verir.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?