USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kurtlar Vadisi'nde fırtınalar estiren isim Aile dizisinde! Taş üstünde taş bırakmayacak

Yıllar önce Kurtlar Vadisi Pusu projesinde ‘İskender Büyük’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıran Musa Uzunlar, Show TV’nin çiçeği burnunda dizisi Aile’yle sözleşme imzaladı.

Kurtlar Vadisi'nde fırtınalar estiren isim Aile dizisinde! Taş üstünde taş bırakmayacak
27-04-2023 16:39
Google News

Raci Şaşmaz’ın kurucusu olduğu Pana Film imzalı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde üstlendiği ‘İskender Büyük’ karakteriyle akıllara kazınan Musa Uzunlar’ın yeni adresi resmen belli oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık! 2'sini birden artık göremeyeceksinizBen Bu Cihana Sığmazam’da peş peşe ayrılık! 2'sini birden artık göremeyeceksiniz

Kurtlar Vadisi’nde sergilediği oyunculuk performansıyla geniş bir hayran kitlesine kavuşan Musa Uzunlar, Show TV’nin iddialı bir çıkış yakalayan ve son dönemlerde isminden en çok bahsettiren dizisi Aile’yle el sıkıştı. Son olarak yapımcılığını Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Hayatımın Şansı isimli televizyon projesinde kameralar karşısına geçen Musa Uzunlar, verdiği aranın ardından Aile dizisiyle gümbür gümbür geliyor.

Diriliş Ertuğrul tadında proje geliyor! İzleyenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaracakDiriliş Ertuğrul tadında proje geliyor! İzleyenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaracak

Poyraz Karayel yapımında rol aldığı ‘Bahri Umman’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Musa Uzunlar’ın Aile dizisinde hangi rolü oynayacağı netlik kazandı. Musa Uzunlar, yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın ve senaristliğini Hakan Bonomo’nun üstlendiği Aile dizisinde ‘İlyas’ karakteriyle dönüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın eksikliğini hissettirmeyecek proje! Yerine gelecekEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın eksikliğini hissettirmeyecek proje! Yerine gelecek

Bilindiği üzere ekranların usta oyuncusu Musa Uzunlar, Bir Annenin Günahı, 8.Gün, Fatmagül’ün Suçu Ne, Şubat, Yağmur Zamanı, Süper Baba, gibi yapımlarda boy göstermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?