USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Kurtlar Vadisi Pusu'da 162 bölüm rol alan isimden hayranlarını sevindiren haber! Hasret son bul

Leyla Türkmen karakteriyle uzun yıllar önce Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna adını yazdıran Çiğdem Batur'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Polat alemdar karakterinin arkadaşı olan ve aynı zamanda senaryo gereği savcılık mesleğini icra eden Çi?

Kurtlar Vadisi Pusu'da 162 bölüm rol alan isimden hayranlarını sevindiren haber! Hasret son bul
04-04-2022 23:04
Google News

19 Nisan 2007 tarihinde ekranlara merhaba diyen ve ilk üç sezon boyunca Show TV kanlında yayın hayatına devam eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Savcı Leyla'sından sevenlerine müjdeli haber geldi.

''Kendi gününde kendi saatinde'' sloganıyla seneler evvel Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kurtlar Vadisi dizisinde rol icabı savcı olarak kameralar karşısına geçen Çiğdem Batur bomba gibi dönüş yapıyor.

Kurtlar Vadisi sayesinde kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan Çiğdem Batur, yönetmenlik koltuğunda Hasan Gümet'in oturduğu ve senaryosunu ise Özgür Özgülgün'ün kaleme aldığı ''Aşkın Saati 19:03'' isimli beyaz projesinde rol alacak.

Oyuncu kadrosunda Erkan Can, Serkan Keskin, Şinası Yurtsever ve Hayko Cepkin gibi isimlerin yer alacağı ve Kurtlar Vadisi oyuncusu Çiğdem Batur'la da anlaşma yapıldığı Aşkın Saati 19:03 Sowa Yapım imzasıyla sinema salonlarında gösterime girecek.

Çekimlerinin Mayıs ayında başlayacağı öğrenilen Aşkın Saati 19:03'de Beşiktaş takımına gönül veren ünlü isimlerin buluşacağının bilgisine ulaşıldı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?