USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Korkunç olay! Ev sahibi, bazanın altını açınca hayatının şokunu yaşadı!

Akşam saatlerinde Sultangazi'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kiracılarından 15 gündür haber alamayan bir ev sahibi, eşyaları boşaltmak için gittiği evinde büyük şok yaşadı.

Korkunç olay! Ev sahibi, bazanın altını açınca hayatının şokunu yaşadı!
24-07-2023 08:08
Google News

Eve girince kötü kokuların sebebini anlamaya çalışan ev sahibi bazayı kaldırdığında battaniyeye sarılı bir kadın cesedi gördü. Evde yabancı uyruklu bir çift ve oğullarının kaldığı belirlendi. İddiaya göre baba ve oğlu da evi 10 gün önce terk etti. İki yabancı uyrukluyu arama çalışmaları başlatıldı.

Sultangazi’de yaklaşık 15 gündür kiracılarından haber alamayan ev sahibi, evde bulunan eşyaları çıkarmak ve temizlik yapmak için girdiği evde kötü kokuyla karşılaştı. Evde bulunan bazanın altına bakan ev sahibi battaniyeye sarılmış bir kadın cesediyle karşılaştı.

CİNAYETİN İKİ HAFTA ÖNCE İŞLENDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR
Olay, saat 18.00 sıralarında Yayla Mahallesi, Fetih Sokak’ta meydana geldi. Yaklaşık 15 gündür yabancı uyruklu oldukları öğrenilen kiracısından haber alamayan ev sahibi, 2 katlı binanın giriş karında bulunan evini temizlemek ve eşyaları çıkarmak için eve girdi. Evden gelen kötü kokunun nedenini araştıran ev sahibi, bazanın altını açtığında battaniyeye sarılı bir kadın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cinayetin yaklaşık iki hafta önce işlendiği tahmin ediliyor.

KİRACI VE OĞLU ARANIYOR
Evde yabancı uyruklu karı koca ile oğullarının yaşadığı öğrenilirken, yaklaşık 10 gün önce adam ile çocuğun evden ayrıldığı iddia edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, evden ayrılan yabancı uyruklu adam ve oğlunun bulunması için çalışma başlattı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?