USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konya'da düğün magandaları emniyetin sıkı takibinde!

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Konya’da huzur ve güven ortamını korumak için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atacak magandaları kıskacına aldı.

Konya'da düğün magandaları emniyetin sıkı takibinde!
07-08-2023 15:11
Google News

Konya Emniyeti düğün merasimlerinin yoğun olarak gerçekleştirildiği yaz aylarında kentin huzurunun bozulmaması adına 7/24 çalışıyor. Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu Caddesi’nde düğün konvoyu ile yolun trafiğe kapatıldığı ihbarı üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 

Dört araçla yolu trafiğe kapatan magandalara Karayolları Trafik Kanunu’nun çeşitli maddelerinden 8 bin Türk Lirası ceza uygulandı.

YETKİLİLER UYARDI ‘’DÜĞÜN EVİ YAS EVİ OLMASIN’’!

Emniyet güçlerinin tüm uyarılarına rağmen düğün merasimlerinde silah atma olayları devam ediyor. Vatandaşların can güvenliğini hiçe sayarak yapılan silah atışlarına polis ekipleri anında müdahale ediyor. Düğün merasimleri sıkı denetimlere tabi tutuluyor. 

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ilçede düğün merasimlerine yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde 4 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi. Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyse Fevzi Çakmak Mahallesi ve Saraçoğlu Mahallesi’ndeki iki ayrı düğünde silah atıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Bir adet kurusıkı tabanca ile bir adet tüfek ele geçirildi.

Düğünlerde silah atan magandalarla ilgili 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun’un gerekli maddelerince adli ve idari işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri ise Konya’da trafik düzenini bozan ve vatandaşların can güvenliğini hiçe sayarak silahla atış yapan şehir magandalarına karşı denetimlerin devam edeceğini ve gerekli yaptırımların uygulanacağını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?