USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Köksan yardımları ile dikkat çekiyor

Sektörünün lideri, Hayırsever iş adamı Köksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Gaziantep’te yardımlar yapmaya devam ediyor.

Köksan yardımları ile dikkat çekiyor
13-02-2021 13:11
13-02-2021 13:48
Google News
Geçtiğimiz aylarda eğitime vwrdiği desteklerle bilinen Asım Kökoğlu, bu kez de üreticiden aldığı 530 ton patates ve soğanı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışladı.

KALAYLI: “DAR GELİRLİYİ RAHATLATTI, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ”

530 ton patates ve soğan alımını üreticilerden temin eden Asım Kökoğlu hem üreticinin yüzünü güldürürken hem de dağıtımla dar gelirli vatandaşların mutfak bütçesine katkı sağladı. Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, “Hayırsever iş adamımız Asım Kökoğlu, Gaziantep Valiliği’nin ‘Kalbe Dokun, Gönül Kazan’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere üreticiden aldığı 530 ton patates ve soğanı hibe etmiştir. Hem Şehitkamil hem de Şahinbey Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıfları aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlanmıştır. Hayırseverimiz Asım Kökoğlu’nun ne zaman kapısını çalsak bizleri hiçbir konuda geri çevirmemiştir. Kendisine kentimize yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz” dedi.


KÖKOĞLU: “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Hayırsever iş adamı Köksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yardımların süreceğini söyledi. Kökoğlu ‘’Hem  tarım sektöründeki üreticilerimize, hem de dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak için böyle bir çalışma yaptık. Bu tür yardım  desteklerimizi imkanlarımı ölçüsünde artırarak sürdüreceğiz.  Biz insanların gönlüne dokunmak istiyoruz.  Bu anlamda da çeşitli projeleri hayata geçirmeye özen gösteriyor. Ülke bizim, insanlar bizim.’’ Dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?