USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Kocaman: Bu dava burada bitmeyecek

Gaziantep Basın Cemiyeti’nin gerçekleştirdiği ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Abdullah Sabri Kocaman, kendisine yönelik gerçekleştirilen kumpası ve bu kumpasın bozulduğu süreci anlattı.

Kocaman: Bu dava burada bitmeyecek
24-03-2016 14:35
Google News
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Abdullah Sabri Kocaman, FETÖ ile bağlantılı bazı odakların kendisine yönelik gerçekleştirdiği kumpası ve bu kumpasın nasıl bozulduğunu anlattı. Gaziantep Basın Cemiyeti’nin gerçekleştirdiği ilk genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında konuşan Kocaman, bu davanın arkasını bırakmayacağını ve kendisine yönelik yapılan kumpası gerçekleştiren FETÖ bağlantılı odakların er ya da geç yargılanacağını söyledi.

Kocaman, yaptığı açıklamada, “Bu zulüm, bu kumpas, bir insana yapılmaz. Yüce Türk adaletine güveniyorum. Bunun hesabını sonuna kadar soracağım. Kaçış yok, kurtuluş yok… Bugün bana yapılan bu zulüm, yarın sizlere de yapılabilir. FETÖ’nün kuvveti, paranın egemenliği ile birleşip bu ülkeyi bugün bu hale getirmiştir. Bunun tek sorumlusu bunlardır. Bana bu tuzağı yapan, kahpeçe sırtımdan vuranlar, arkamdan arı gibi sokan FETÖ bozuntuları 3 yıl hürriyetimi tahdit etmişlerdir. Bunun hesabını sormak benim namus ve şeref borcumdur” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?