USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Koç ailesinin Fransa ile imtihanı! Hepsi aynı yerde kaza geçirdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'un Fransa'da bulunan Courchevel'de kayak kazası geçirmesinin ardından aynı yerde Ali Koç ve Rahmi Koç'un da kaza geçirdiği ortaya çıktı.

Koç ailesinin Fransa ile imtihanı! Hepsi aynı yerde kaza geçirdi
04-02-2023 13:15
Google News

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç, sömestr tatili için gittiği Fransa'da bulunan Courchevel'de kayak merkezinde kaza geçirdi. Kayak yaparken düşüp yaralanan Kerim Rahmi Koç, özel uçakla İstanbul'a getirilip ailesine ait hastaneye yatırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından Koç'un ameliyat olup olmamasına karar verilecek.

Kerim Rahmi Koç'un Courchevel'de yaşadığı kazanın ardından baba Ali Koç ve dede Rahmi Koç'un da geçmişte aynı bölgede kayak kazası geçirdiği öğrenildi.

ALİ KOÇ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da 2016 yılında kayak kazası geçirmişti. 2016'nın Şubat ayında yine sömestr tatili için Fransa'da bulunan Courchevel kayak merkezine giden Ali Koç, düşerek omzunu kırmıştı. Kaza sonrası Ali Koç'un kırılan omzuna ameliyatla çivi takılmıştı. 

RAHMİ KOÇ

Koç ailesinde kaza geçirenlerden biri de Rahmi Koç oldu. Rahmi Koç, 14 Mart 2000'de ABD'nin Aspen kayak merkezinde kaza geçirerek kolunu kırmıştı. Koç, 10 yıl sonra 2010 yılının Mart ayında ise Fransa'nın Courchevel kayak merkezinde kayak kazası geçirerek uyluk kemiğini kırmıştı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?