USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

KİM KAZANMALI

Gündemimiz seçim ve tarihimizin en önemli seçimleri olan 14 Mayıs’ta seçimi kim kaybetmeli, seçimi kim kazanmalı?

KİM KAZANMALI
06-05-2023 14:11
06-05-2023 14:23
GAZİANTEP
Google News
Kim kazanır bilinmez ama gönül ister ki siyasette adam gibi adamlar, adam satmayanlar yalan etmeyenler başarılı olsun.
Rant peşinde koşmayacak demokrasiyi, basın özgürlüğünü, hukukun egemenliğini etkili hale getirecek 85 milyona huzur, güvenlik,sağlık, mutluluk sağlayacak bir seçim sonucu olmalı.
Genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle 85 milyonun her bir ferdi seçim sonucundan memnun kalmalı.
Seçime az bir süre kaldı.Henüz kaybedilmiş veya kazanılmış bir seçim yoktur. Ortada ciddi bir çalışma yok. Seçimi çalışan, mücadele eden, seçmeni ikna eden, güven veren kim olursa seçimi kazanır.
Bu süreçte devamlı müjde ve vaat var.
Müjde üstüne müjde, vaat üstüne vaat açıklayan siyasiler adeta yarış halindeler.Dar gelirli,memur,işçi,emekli artan hayat pahalılığı nedeniyle özellikle ekonomiye dair vaatleri nazarı dikkate alıyorlar.Bana göre seçimlerde, ekonomi ve deprem ile mülteci sorunu belirleyici olacak 
Bu ülkede her insanın bir oyu var ve istediği partiye oy verebilir.
Eğer takım tutar gibi parti tutmuyorsanız milletvekili listelerini göz ardı etmiyorsanız, üzerinde düşünmeniz gereken şu;Şimdiye kadar ne memleketine,ne de birilerine hiç bir faydası olmamış,selam vermemiş,kibir abidesi kişiler aday gösteriliyorsa yine de partim diye gidip onlara mı oy vereceğiz, yoksa parti gözetmeksizin ihtiyaç halinde ulaşabileceğiniz iş yapacağını bildiğimiz kişilere mi? 
Vatandaşın beklentisi Hak'tan ve hakkaniyetten yana olan yönetim beklentisidir.Kimin geleceğine karar verme yetkisi millete aittir...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?