USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kılıçdaroğlu'nun 'Samsat' iddiasını Bakan Kurum çürüttü: Konutlar 1 yılda teslim edil

Ekonomi - CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 yıl önce deprem meydana gelen Adıyaman'ın Samsat ilçesine yönelik 'Samsat'ta 7 yıldır konutlar teslim edilmedi' iddiasını Bakan Kurum çürüttü. Kurum, 'Konutlar 1 yıl içinde teslim edildi' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun 'Samsat' iddiasını Bakan Kurum çürüttü: Konutlar 1 yılda teslim edil
07-04-2023 20:09
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayın programında 7 yıl önce Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin birtakım iddialarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU '7 YILDIR KONUTLAR TESLİM EDİLMEDİ' İDDİASINDA BULUNDU

Kılıçdaroğlu'nun "Orada da dediler '1 yıl içerisinde konutları teslim edeceğiz diye' Niye yapmadınız? 7 yıl geçti" sözlerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan yanıt geldi.

'SANIRIM KILIÇDAROĞLU GİDİP ORAYI GÖRMÜŞ DEĞİL'

Bakan Kurum, bir canlı yayın programında gelen soru üzerine Kılıçdaroğlu'nun iddialarını görüntülerle birlikte çürüttü. Kurum konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "7 yıl önce Samsat'ta bir deprem oldu. Deprem sonrasında 360 tane ağır hasarlı bina tespiti yapıldı ve bir yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edildi. Orada üstünde konutu, altında ahırıyla birlikte vatandaşlarımız yaşıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu'yla ya aynı Samsat'tan bahsetmiyoruz ya da kendisi gidip orayı görmüş değil" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?